De laatste wedstrijd voor de echte finale tegen LDODK

De laatste wedstrijd voor de echte finale die tegen LDODK gespeeld gaat worden. De wedstrijd waar we van te voren weer goed over gepraat hebben, maar in gedachten zijn we eigenlijk al bezig met de wedstrijd tegen LDODK. Maar deze wedstrijd moet zeker niet onderschat worden. Daarom is er een duidelijk punt besproken. Wanneer we scherp starten en gelijk afstand nemen heb je de punten al binnen. Wanneer Drachten bij kan blijven word het een zelfde wedstrijd als bij Noviomagum.

Wat we besproken hadden gebeurde ook! We begonnen de wedstrijd erg sterk en binnen enkele minuten stonden we 6 doelpunten voor. Er werden erg goede aanvallen gespeeld met veel dynamisch spel. Dit zorgde er voor dat Drachten het niet bij kon benen. Door de lange en intensieve aanvallen die door ons gespeeld werden, was het voor Drachten moeilijk om nog energie te leggen in hun aanval. Drachten scoorde vooral door een aantal persoonlijke foutjes. De ruststand was 19 tegen 7.

Vaak is het moeilijk om de score die je de eerste helft neer hebt gezet door te zetten naar de 2e helft. Maar de 2e helft verliep nog beter dan de 1e helft. Er werden nog mooiere aanvallen gespeeld met een aantal fraaie goals! We bleven als team door gaan ondanks het warme weer. Uiteindelijk scoorde wij net zoals in de 1ehelft 19 keer en Drachten maar 2 keer. Hierdoor kwamen we uit op een doelsaldo van 29 doelpunten verschil. Dit is voor mij maar ook een aantal andere een record!

Nu hebben we samen met Andre 2 weken de tijd om ons voor te bereiden op de finale van dit veldseizoen! Door dat we als team een uitstekende wedstrijd hebben gespeeld gaan wij met veel zelfvertrouwen richting Gorredijk. De Finale tegen LDODK vindt plaats op 26 mei om 19:00. Wij hopen dat er veel supporters komen om ons naar de reserve overgangsklasse te schreeuwen.